Welcome!

Please verify your age to enter our site

GINNEGAPPER

Gin Infused Belgian Blonde
Schelde Special 6

Voor de zesde Schelde Special brachten wij twee ketels bijeen voor een unieke bierbeleving. Onze stokende vrienden van CATZ Distillers zijn de scheppers van een heerlijke dry gin vol karakter en kruidigheid met een hoofdrol voor de citrusvrucht bergamot. Speciaal voor dit huwelijk brouwden wij een rond, vol en prikkelend Belgisch Blond met een bite en voldoende ruimte voor harmonie. Een borrelbier bij uitstek.

Ginnegapper (8.7%) is dan ook een uitgebalanceerde win-gin kruisbestuiving geworden tussen een zelfverzekerd bier en een scherpzinnige gin. Een samensmelting van kruidigheid, gepaste hoppigheid en onbescheiden volmondigheid. De botanicals en alcohol van de uitgesproken CATZ dry gin vloeien zalig samen met de body en moutigheid van het gerstenat. Het resultaat is een bijzonder bier dat zich ook goed leent voor verrassende beertails. Very ginteresting!


Vraag uw lokale specialist naar de beschikbaarheid of bestel online in onze webshop.


Limited edition !!
8.7% alc. vol. - 33 cl
EAN: 8715951002073
Botteldatum: 02-2020
Best before: 08-2021

Ginnegapper is a well-balanced, win-gin situation. A dry gin infused strong Belgian blonde ale (8.7%). Harmony between hops, botanicals, maltiness and alcohol make this sixth Schelde Special a sparkling and full bodied craft beer and above all very ginteresting!

image downloads

GINNEGAPPER beertails

 

Onze Ginnegapper is op zichzelf al een zalige kruisbestuiving van twee uitzonderlijke dranken, maar daar hoeft het niet te eindigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prikkelende beertail? Een beertail is een cocktail op basis van bier en een feest op ieder terras. Voor onze Ginnegapper creëerden wij drie heerlijke recepturen die fantastisch aansluiten op de rijkdom en frisheid van het huwelijk tussen Belgisch blond en dry gin. Drie smaakexplosies van kruiden, fruit, specerijen en alcohol. En niet alleen een feestje voor de tong, maar ook een streling voor het oog. Santé!

beertail RECEPTEN

 

Gebbetje (0,33):


-    0,15 L Ginnegapper
-    0,15 L Gemberbier (bijv Old Jamaican)
-    Gesneden gember (2 plakjes)
-    Kwart rood pepertje (in ringetjes gesneden)
-    5 Druppeltjes Angostura bitter
-    IJs
-    Takje basilicum als garnering

 

Moederlief (0,33):


-    0,1 L Ginnegapper
-    0,1 L Rose lemonade met gin (Fentimans)
-    0,1 L  Watermeloensap
-    Jeneverbessen
-    IJs
-    Watermeloen en munt als garnituur

 

Positivo (0,4):


-    0,2 L Ginnegapper
-    0,15 L Ananassap
-    Scheutje verse citroensap
-    1 Shot vodka
-    Zout
-    10 Druppels bietensap
-    IJs
-    Ananas en tulp als garnituur